Beweegredenen

Als Praktijk Leurse Haven zien wij de noodzaak in en voelen wij nog sterker de behoefte om in te spelen op de maatschappelijke ontwikkelen en waar mogelijk deze een stap voor te zijn. Dit betekent dat wij ons als organisatie willen onderscheiden in professionaliteit en kwaliteit en persoonlijke aandacht belangrijk vinden.

Op het gebied van professionaliteit betekent dit dat wij patiëntgericht denken bij het ontplooien van nieuwe ideeën, het te voeren organisatie- en personeelsbeleid en de wijze waarop wij communiceren met onze omgeving. Met deze proactieve bedrijfsvoering willen wij tevens onze professionele groei waarborgen.

Daarnaast besteden wij veel tijd en aandacht aan het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de zorg die wij leveren, door ondermeer HKZ gecertificeerd te zijn, door onze kennis en kunde te onderhouden en ons handelen te evalueren. Daarnaast gaan wij doelbewust samenwerkingen aan met partners, maken wij deel uit van FysOptima om kennis te delen, elkaar te stimuleren en te werken aan integrale vernieuwing.

Ten slotte zijn wij ervan overtuigd dat de oprechte persoonlijke aandacht die wij geven en de Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid die onze praktijk kenmerkt een positieve bijdrage levert aan het herstelproces van onze patiënten.

© 2024 Praktijk Leurse Haven Disclaimer Privacyverklaring