NAH fysiotherapie Neurorevalidatie

NAH fysiotherapie Neurorevalidatie

NAH-fysiotherapie Neurorevalidatie is gericht op de behandeling van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), bijvoorbeeld als gevolg van een hersenbloeding, herseninfarct of een neurologische aandoening als de ziekte van Parkinson of Multiple Sclerose (MS).

Werkwijze

Uw denken en doen kan soms tijdelijk ernstig verstoord raken, waardoor u problemen kunt ondervinden bij bewegen (mobiliteit), communicatie, eten en drinken en persoonlijke verzorging. Tijdens de therapie (indien nodig aan huis) bekijken we samen met u wat uw mogelijkheden zijn en of aanpassingen noodzakelijk zijn.
Ons doel is dat u weer zo zelfstandig mogelijk in uw eigen leefomgeving kunt functioneren en ‘de draad weer kunt oppakken’.
Daarnaast werken wij ook intensief samen met uw huisarts, thuiszorg, ergotherapeuten, logopedie en revalidatieartsen om u weer zo actief en zelfstandig mogelijk te maken.

Wij zijn lid van NAHFysioNet, een netwerk van eerstelijns fysiotherapeuten in de regio West-Brabant gespecialiseerd in het behandelen van NAH-patiënten.

© 2024 Praktijk Leurse Haven Disclaimer Privacyverklaring